MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Egy festő feljegyzései

: Egy festő feljegyzései

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Festészet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631511650

tartalom:

A kortársi magyar piktúra nagy mestere a teremtő ember két fegyverével harcol az Idő ellen: az ecsettel és a tollal, a színekkel és a szavakkal igekszik megragadni - és megállítani - a világ látványosságaiban és a lélek belső történéseiben percegő pillanatot, s nyilván ebből a fausti vágyból ered Bernáth Aurél csillapíthatatlan naplóíró szenvedélye is, amellyel - évtizedek óta - regisztrálja a művészetre vonatkozó gondolatai, régmúlt időknek az emlékezetem váratlanul és szeszélyesen átsuható emlékképei mellett a jelen, a mindennapok tartalmait. Ezekből a feljegyzésmozaikokból, gondolat- és hangulatszilánkokból született meg ez a könyv, amelynek minden eseményen, gondolaton és emléken átsütő, mögöttes mondanivalója - a kilencedik évtizedében járó nagy művész életérzése.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!