MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Ilosvai Varga István

: Ilosvai Varga István

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata

Kategóriák:

Festészet Képzőművészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

48 p., 16 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633361761

tartalom:

"A nemrég elhunyt művész életének, munkásságának legnagyobb része Szentendréhez kötődött. Lírai hangvételű képek során jelenítette meg a városka hangulatos utcáit, tereit, udvarait. A monográfia szerzője, Csapó György személyes jó barátságban volt a festővel. Munkásságának, stílusának, kifejező képi nyelvének bemutatásán, alapos elemzésén túl elénk varázsolja a tiszteletreméltó művész rendkívül vonzó emberi alakját is. A tanulmány olvasmányos jellegét előnyösen gazdagítja magának a művésznek beszélgető formában történő gyakori megszólaltatása, ami helyenként szerencsésen alkalmazott párbeszéd jelleget ad a könyvnek. A kötet végén válogatást kapunk a művészről írt méltatásokból, kiállításai kapcsán megjelent kritikákból. A kötetet 32 egészoldalas színes reprodukció, valamint a szöveg között 18 fekete-fehér kép gazdagítja."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!