MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Kandinszkij

: Kandinszkij

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Festészet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szemtől szemben

Terjedelem:

233 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632806433

tartalom:

"Alkonyodott. Egy óráról jöttem haza, hónom alatt a festékesdobozzal, gondolatban még az elvégzett munkába merülve, amikor hirtelen egy leírhatatlanul szép, belső izzástól átfűtött festmény ötlött a szemembe. Először meghökkentem, azután gyorsan odamentem a titokzatos képhez, amelyen csak formákat és színeket láttam, amely tartalmilag megfejthetetlen volt számomra. Egyszer csak megtaláltam a rejtély nyitját: az én képem állt - oldalra fordítva - a fal mellett. Másnap világos nappal ismét megpróbáltam ugyanúgy látni a festményt, mint az előző napon, de csak félig sikerült: oldalára fordítva is mindig tárgyakat ismertem fel, és hiányzott az alkonyat finom lazúrja. Most már biztos voltam benne, hogy a tárgy nem használ a képeimnek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!