MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Miró

: Miró

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Festészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Művészet Kiskönyvtára

Terjedelem:

33 p., 24 t.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A katalán származású Joan Miró századunk festészetének egyik legnagyobb, legeredetibb képviselője. Ösztönössége, dús fantáziája, bizarr látásmódja egyértelműen a szürrealizmus felé terelte; André Breton megállapítása szerint a "legszürrealistább" szürrealista vált belőle. Ám a szürrealizmust is egyéni, senkihez sem hasonlítható módon művelte: festményein nem a freudizmus tanítását tükröző mélylélektani képzetek ismerhetők fel, hanem a kollektív ősi korok vagy a gyermeki látásmód egyetemes érvényű szimbólumai. Művei a naiv tisztaságnak, a boldogságnak, a gyermeki önfeledtségnek őszinte megnyilatkozásai. Miró képeinek láttán azt az örömet is érezzük, amit csak gyermeki kedéllyel, a játék perceiben ismerünk. A kötet 50 fekete-fehér és 6 színes képet tartalmaz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!