MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Palotai kincsőr. Rákospalota, Pestújhely, Újpalota képzőművészetéről, alkotóiról

Palotai kincsőr. Rákospalota, Pestújhely, Újpalota képzőművészetéről, alkotóiról

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 2004

Kiadó:

Chez Marescq et Cie Libraires Szovjetszkij Hudozsnyik

Kategóriák:

Festészet Helytörténet Képzőművészet Szobrászat Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

cca. 200 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632163087

tartalom:

"Otthonul szolgáló lakóhelyünkhöz talán erősödik a kötődésünk, ha jobban ismerjük a várost és azokat, akik itt velünk élnek. E kötet lapjaival is segíteni szeretnénk új "ismerősöket" szerezni minden érdeklődő kerületi polgár számára. A bemutatni kívánt képzőművészek közül sokan iskolában dolgoznak, művészet szeretetre nevelik és tanítják gyermekeinket, műveikkel pedig lakásainkat teszik bensőségesebb otthonná. A Csokonai Művelődési Ház munkatársaival és az intézményünkben működő Palotai Kincsőr Alapítvány művész kuratóriumával e kötet érdekében évente rendeztünk aukciókat, az abból származó, lassan gyarapodó bevétel tette lehetővé e kiadvány megjelenését. Hosszasan és kitartóan gyűjtögettük az adatokat művészeinkről. Voltak a megkeresettek között, akik nem akarták elhinni, hogy készül egy ilyen kiadvány, mely róluk szól és a megjelenés költségeihez sem kell hozzájárulniuk. A kép azonban nem teljes, hiszen csak azokat az alkotókat mutathatjuk be, akik válaszoltak megkeresésünkre. Talán kiadványunkkal is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a kerület városrészeiben élők szeressék Rákospalotát, Pestújhelyt és Újpalotát."

leírás:

Angol nyelvű összefoglalóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!