MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Picasso - Picasso után

: Picasso - Picasso után

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Festészet Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pantheon

Terjedelem:

190 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631328260

tartalom:

Több mint tíz évvel Picasso halála után, és közel ahhoz, hogy lezáruljon a század, amelyre rányomta bélyegét, művészete még mindig tartogat meglepetéseket. Picassóval élni a világ legtermészetesebb dolgává vált, valóban megérteni vagy értelmezni őt azonban továbbra is kemény dió. A közönség egyszerre elismeri, és neheztel rá, hiszen nemcsak a kivételes tehetségű zsenit látja benne, hanem azt a személyes varázst is, amelynek tulajdonképpen nincs köze a művészethez. Sokan még mindig nem tudtak felocsúdni a sokkból, amelyet az okozott, hogy az úgynevezett kultúrember átadta palettáját az ősember és a különc, a mágus és a bohóc keverékének. Pedig Picasso gesztusaiban ma már felismerhetjük a gesztusaiban ma már felismerhetjük a romantikától örökölt eszményeket vagy a szecesszió életkultuszát, művészetébe na klasszikus jelképeket. Perneczky Géza, a külföldön élő, kitűnő magyar művészettörténész nem a sokadik Picasso-monográfiát írta meg, hanem a Picasso-jelenséget értelmezte.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!