MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Rippl-Rónai

: Rippl-Rónai

Kiadás:

Debrecen,

Kiadó:

Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.

Kategóriák:

Festészet Képzőművészet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635965133

tartalom:

"Az itt kézbevett új Rippl-Rónai-könyv végigkíséri az olvasót a súlyos megpróbáltatásokat sikerre vivő művész egymást követő életszakaszain. Van olyan fejezet, amely az eddigieknél mélyebb bepillantást ad azokról a történetekről, melyek sorsszerű fordulatokat jelentenek. Amilyen élettelivé és derűssé válnak előttünk a kaposvári évek, olyan ismeretlen köd borítja a müncheni időszakot. Kalandok, viszontagságok, s a rajtuk történt felülemelkedés mutatkozik meg Rippl-Rónai életében és művészetében. Ahány festői korszak, annyi stílusbeli megújulás, annyi önmagán történt felülemelkedés. Ettől oly őszinte, emberi és nagyon rokonszenves a Rippl-Rónai-képek világa. Egy szerető család vonzásában élt művész összes motivációit és energiáit kutatja a szerző. Ismeretlen alkotásokat tesz közzé, és azzal a céllal rajzolja meg a Rippl-Rónai-családfát, hogy eligazodjunk a sok rokoni vonatkozású festmény szereplői között." (Horváth János)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!