MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Vaszary János

: Vaszary János

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata

Kategóriák:

Festészet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

62 p., 300 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Haulisch Lenke, a Magyar Nemzeti Galéria 1961-es Vaszary kiállításának rendezője, a festőművész munkásságának kiváló ismerője. Monográfiája a legújabb kutatások tükrében állítja elénk Vaszaryt, számos - eddig ismeretlen - adalékkal gazdagítva a róla alkotott képünket. Könyve hármas tagolásban tárgyalja Vaszary működését, szerkezetileg is elválasztva a festő tevékenységének három fő területét, nevezetesen - és elsősorban - a festőit, valamint az alkalmazott művészetit és a pedagógusit. Így az olvasó számára világos lesz Vaszary egész működésének társadalmi fontossága, esztétikai rangja és egy kor általános ízléskultúrájában betöltött szerepe. Monográfiánk illusztrációs anyagában is igyekezett méltó lenni tárgyának jelentőségéhez: a kötetben 48 színes és 231 fekete-fehér reprodukciót közlünk. Több színes illusztrációnál részletek bemutatásával segítjük az olvasót Vaszary piktúrájának megértésében és megszeretésében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!