MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Veress Pál 1920-1999

: Veress Pál 1920-1999

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Körmendi Galéria

Kategóriák:

Festészet Képzőművészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Körmendi Galéria

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632064984

tartalom:

"Veress Pál festőművész: a név mellett a foglalkozást, illetve hivatást jelző titulus áll, de az egész emberről lévén szó, nyomban hozzá kell tenni, hogy Veress Pálnak - főiskola utáni első éveitől eltekintve - második foglalkozása is volt. Huszonnyolc éves korától, több nyugati nyelv birtokában, szakfordítóként, világgazdasági szakértőként, szakíróként, közgazdász fiatalok útra bocsátó mestereként foglalta el magát ideje egy részében. Ideje másik részét, hosszú ideig vagy talán mindvégig, a sajtó növekvő érdeklődésétől kísérve, a privát szférával összefüggő, ahhoz kapcsolódó művészi munkálkodása kötötte le. Egyszóval: a maga örömére-gyönyörűségére festett. Mindez azt is jelenti, hogy a pályakezdést kísérő zökkenőktől eltekintve sikerült megőriznie nem könnyen szerzett szellemi függetlenségét, s az ún. fordulat éve (1948) után kivonnia magát, illetve művészetét a demoralizáló ideológiai befolyás alól."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!