MŰVÉSZET / Film kategória termékei
A keskenyfilm vetítése

: A keskenyfilm vetítése

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Film Technikatörténet Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

157 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Munkám tulajdonképpen a Mozgófényképüzemi Üzemvezetői és Gépkezelői Országos Tanfolyamon ˝A keskeny mozgófényképvetítő berendezés és annak kezelése˝ címen tartott előadásaimat tartalmazza. A tanfolyam elvégzése csak az ú.n. keskeny mozgófényképüzemek üzemvezetőire és gépkezelőire kötelező. Ezeken kívül számos amatőr kezel keskeny-filmvetítőgépet, továbbá jelenleg az országnak körülbelül 700 iskolájában folyik keskenyfilmmel filmoktatás. Ennek keretében a tanerők kezelik a keskenyfilm vetítőgépet és a filmmásolatokat. Remélem, hogy munkám hatása a keskenyfilmvetítő-gépek és keskenyfilmek kímélésében, továbbá az üzemzavarok elmaradásában fog mutatkozni és ezzel úgy az amatőröknek, mint a filmoktatásnak eredményes szolgálatot tehetek. Végül megjegyzem, hogy mivel a falusi mozgófényképüzemekben és a filmoktatásnál úgyszólván kizárólag magyar gyártmányú keskeny film vetítőgépeket használnak, igyekeztem ezekhez alkalmazkodni.˝ (Dr. Pozsonyi Gábor, Budapest, 1941. év január havában.)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!