MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Chaplin kalapja. Híres emberek kedvenc tárgyai

: Chaplin kalapja. Híres emberek kedvenc tárgyai

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Film Sajtó Színház Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963094300x

tartalom:

"Ötvennyolc kedvelt, népszerű bohóc emeli meg "Chaplin kalapját" a tisztelt olvasó előtt, hogy aztán a híres kalapba belepakolja szeretett vagy éppen nélkülözhetetlen tárgyait és mosolyogtató, habókos vagy éppen szomorú, elgondolkodtató történeteit. Az ismert rádiós, Simkó János kötete hajszálpontosan az, ami egy könyv lényege: olvasnivaló. Még pontosabban: olvasni való... így, minden fölösleges jelző nélkül. Mi ötvennyolcan mesélünk magunkról, a közönség által sohasem látható, kulisszák mögötti világról, kedves tárgyainkról, a bennünket körülvevő környezetről, hangulatokról. Végre elmondunk évek, évtizedek óta magunkkal cipelt vagy éppen ajándékba kapott és eddig még soha ki nem mondott mondatokat. A műsor miliőjének és a kitűnő rádiós riporterek kíváncsiságának az érdeme, hogy olvasva talán még bensőségesebb élményhez juthat a nagyérdemű, mint ha színpadon, filmen, televízióban néz, vagy a rádióban, a Chaplin kalapja című műsorban hallgat bennünket." (Gálvölgyi János)

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!