MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Írók a moziban

Írók a moziban

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Film Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

713 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Írók a moziban 1908-ban... 1937-ben ... 1969-ben. Ma. Tegnap. Tegnapelőtt. Mit mondott Tolsztoj a "zörgő masina forradalmáról"? Hogyan filmezett Majakovszkij? Hány arca volt Greta Garbónak? Miért ment sétálni Buster Keaton? Hogyan forgatott a sivatagban Arthur Rimbaud? Mit látott Blaise Cendrars Hollywoodban? Miért nem irt filmet Faulkner? Hogyan vált el feleségétől Charlie Chaplin, és mi köze ehhez Aragonnak? Mit énekel a producer L. A. L. Diamondnak? ÍRÓK ELSŐ FILMÉLMÉNYÜKRŐL: A JÁTÉKFILM ESZTÉTIKÁJÁRÓL, A FILM HATÁSÁRÓL AZ IRODALOMRA, A FILM TÖRTÉNETÉRŐL, A MÚLT, JELEN ÉS A JÖVŐ FILMJÉRŐL, PRODUCEREKRŐL, RENDEZŐKRŐL, SZTÁROKRÓL ÉS FILMJEIKRŐL. Emlékezések, elbeszélések, interjúk, humoreszkek, költemények, tanulmányok, esztétikai elemzések, portrék, kritikák a legkiválóbb magyar és külföldi szerzők tollából."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!