MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Játszani, mint a gyermek

: Játszani, mint a gyermek

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Háttér Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Film Művelődéstörténet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

146 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639365165

tartalom:

"A halhatatlan filmrendező interjúiból, nyilvánosságnak szánt töprengéseiből, bölcs és meglepő eszmefuttatásaiból az első pillantásra egy filozofikusan gondolkodó, művelt európai értelmiségi képe bontakozik ki előttünk. Belemélyedve az olvasásba azonban a kép megváltozik. Előtűnik az örök gyermek, aki kicsit koravén ugyan, káprázatos ismeretekkel büszkélkedhet, mindent tud, és mindenről van véleménye, a nőkről éppúgy, mint a politikáról, a történelemről és a művészetről, a cirkuszról és a bohócokról, a világ gyönyörűséges vagy nem túl szívderítő dolgairól, ám közben vág felénk egy pajkos grimaszt, mintha azt mondaná: ne vegyétek nagyon komolyan amit mondok, én sem veszem mindig komolyan önmagamat. Federico Fellini játékos és egyben főbekólintóan mély gondolatai éppúgy, mint a filmjei, ma már csak emlékek egy eltávozott nagy művészről. És részei az örök emberi kultúra kincsestárának, ajándékok az emberiség következő nemzedékének."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!