MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Jegyzetek a filmről. Porték, esszék, cikkek

: Jegyzetek a filmről. Porték, esszék, cikkek

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Film

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

438 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Mihail Rommot, a világhírű filmrendezőt jól ismerik Magyarországon. Kötetünk Mihail Rommot, az írót, a kitűnő, szellemes elbeszélőt mutatja be, aki régi és új írásaival végigvezeti az olvasót az úton, melyet a szovjet film a kinematográfiától a modern filmművészetig megtett. Romm 1940 és 1962 között írt cikkei, előadásai, visszaemlékezései a szocialista filmművészet múltjának gondjairól, eredményeiről vallanak. Végigkalauzolják az olvasót a filmművészet leglényegesebb kérdésein, a rendezés elméleti és gyakorlati problémáin, bepillantást engednek a filmkészítés, a forgatás kulisszatitkaiba is, foglalkoznak az irodalom és film kapcsolatával, a film jövőjével. A kötet nagy alkotók - rendezők és színészek - alakját hozza emberközelbe. Emlékezetesek Eizensteinről szóló visszaemlékezései, melyek új oldaláról mutatják be a nagy rendezőt. Romm könyve szakembereknek és a film barátainak egyaránt érdekes és élvezetes olvasmány.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!