MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Operatőri ismeretek

Operatőri ismeretek

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Színházi- és Filmművészeti Főiskola

Kategóriák:

Film Fotózás, fotóalbum Színház Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az operatőr általában nem a szavak embere. Képekben gondolkodik és lát, és "bajba kerül", amikor kamera helyett tollat vesz a kezébe. Miért vállalkozom mégis e válogatás közreadására? Az a célom, hogy a felnövekvő operatőr nemzedék megismerje azokat a gondolatokat, amelyeket kollégáik munkájuk során már megfogalmaztak. Meddig jutottak el mesterségük megismerésében, hol tartanak ma, mit tudtak megtanulni, mire tudnak megtanítani. Mi az az alap, amire építeni lehet. "Amit a könyvekből vagy tanítóinktól megtanulhatunk, olyan az mind, mint a kocsi... De hasznunkra a kocsi csak az úton lehet. Az út végére érve leszállunk a kocsiról, és gyalog megyünk tovább" - olvashatjuk a Védákban. Főiskoláinkon hagyomány, hogy a klasszikus operatőri mesterséget tanítják. Ez az alap. Ez teremtette meg a lehetőségét a sajátos gondolkodású és látásmódú egyéniségek kibontakozásához, az állandó kísérletezéshez, fejlődéshez, amelyen keresztül meg tudott és meg tud újulni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!