MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Recrudescunt Vulnera

: Recrudescunt Vulnera

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Cserépfalvi

Kategóriák:

Film Irodalomtörténet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

konTEXTus könyvek

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637990178

tartalom:

"Bírálataim e gyűjteménye szerves folytatása a Mi az, hogy beszélgetés? címmel a Magvető Kiadónál megjelent kötetemnek. A folytatás szónak nem (csak) kronológiai értelme van. Mert igaz ugyan, hogy ez a kötet tartalmazza azokat az újabb írásaimat is, amelyeket a hosszú átfutási idő miatt már 1986-ban lezárt válogatásba nem vehettem föl, de tartalmaz számos korábbi írást is. Oka ennek részben az, hogy az előző kötet szigorú tematikus önkorlátozásával, a majdnem kizárólag mai magyar irodalmi amyaggal szemben most közrebocsátom néhány fontosabbnak ítélt filmkritikámat, alkalmi, publicisztikai és teoretikus írásaimat is: a kizárólag egyedi művekre, illetve életművekre összpontsító írásokkal szemben itt megjelentetem a nagyobb folyamatokat és összefüggéseket taglaló cikkeimet is. Ám a döntő ok az, hogy most gyűjthettem kötetbe azokat a bírálataimat - az írásoknak majdnem a fele ilyen -, melyeket a 70-es évek második felétől kezdve csak szamizdatban és/vagy külföldön publikálhattam."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!