MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Választások

: Választások

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Film Regény, elbeszélés Életrajz Norvég irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Femina

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630743981

tartalom:

Liv Ullmannt nemcsak mint színésznőt, mint írót sem kell már bemutatni a magyar közönségnek: Változások címmel megjelent vallomásai - szerepeiről, a legendás Bergman-szerelemről, az anyaság élményéről - méltán keltettek rokonszenvet a norvég művésznő iránt. Ez a rokonszenv csak mélyül és újabb tápot kap, ha Liv Ullmann Választásairól olvasunk, vagyis arról, mit is választott érdeklődése tárgyául, életének új tartalmat adó feladatul a negyvenes éveiben járó, immár világhírű színpadi és filmsztár: az UNICEF munkatársaként keresi fel Afrika, Ázsia és Dél-Amerika háború, katasztrófa és nyomor sújtotta vidékeit, ismerkedik a menekülttáborok gyermekeivel, hogy felhívhassa sorsukra a világ közvéleményének figyelmét. Legújabb "szerepét" nem mindig könnyű összeegyeztetni egy-egy Broadway-produkció követelményeivel, a kamaszodó Linn, s Abel, az új szerelem is több időt igényel az életéből, mint amennyit nyújtani tud...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!