TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
A Biblia a keleti írások tükrében

: A Biblia a keleti írások tükrében

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Mundus Magyar Egyetemi Kiadó

Kategóriák:

Filozófia Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

96399501190

tartalom:

˝AUM. Mi ez a titokzatos három betű, illetve hang, görögül: AOmegaM? - Mi mindent fejez ki, és mi a hatása az ismételgetésnek? - Mi az az élő, amelynek szanszkritül dzsíva a neve, a görög nyelvű Bibliában pedig zón? - Az Atya és Fiú: egy. Az Atya és Fiú nem kettő. Igaz-e mindkét állítás? - Miben hasonlít a tér az Isten Lelkéhez? - Örökkévaló-e az örökkévalóság? - Megismerhető-e a világ? Honnan van a boldogság és a szenvedés? - Mire jó a szeretet? - Miért kell jónak lenni? - Mi a tökéletesség? - A férfi elhagyja atyját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek ketten egy testté. Úgyhogy már nem két test, hanem egy. Mit jelent ez a test szó, és ez a nagy misztérium? Ilyen és hasonló kérdésekkel foglalkozik a szerző, miközben a Biblia és a keleti írások tanításait igyekszik minden részletükben végiggondolni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!