TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
A filozófiai gondolkodás Thálesztól Gadamerig

: A filozófiai gondolkodás Thálesztól Gadamerig

Kiadás:

Miskolc, 2002

Kiadó:

Bíbor Kiadó

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

408 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639466182

tartalom:

A filozófiai gondolkodás Thalésztől Gadamerig azok számára íródott, akik első megközelítésben szeretnék megismerni az európai filozófia kiemelkedő képviselőinek gondolati teljesítményeit. Ennek megfelelően nem több filozófiatörténeti bevezetésnél. Nem tart igényt sem az eredetiségre, sem arra, hogy meghatározott nézöpontból értékítéletet mondjon az egyes gondolkodók érdemeiről Elsődlegesen távolságtartó ismertetést törekszik nyújtani és ha értékel, akkor, ezt immanens megközelítésben teszi. A kötet kiadását a filozófia hazai oktatásában bekövetkezett változások indokolták. Az európai filozófia két és félezer éves történetének rekornstruálása szükségképpen csakis töredékes lehet, de talán jelen formájában is hozzájárulhat a filozófiatörténet iránti érdeklődés és fölképpen az oktatás szükségességének kielégítéséhez, A harmadik kiadás megjelentetésével szerelnénk elérni, hogy kiadványunk az egyetemi és főiskolai szintű filozófiai képzés sokáig nélkulözhetetlen tankönyve legyen.

leírás:

Előző tulajdonos bejegyzései tollal.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!