TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
A logika fejlődése

, : A logika fejlődése

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

755 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963281780x

tartalom:

Az Oxfordban élő angol logikatörténész házaspár könyve egyedülálló vállalkozás: a logika tudományának átfogó történetét dolgozzák fel a kezdetektől századunk közepéig. Képet kapunk az antikvitás nagy logikai teljesítményeiről, a középkori, a reneszánsz és az ezt követő fejleményekről, majd pedig a modern logika kialakulásáról és legnagyobb eredményeiről is. A logika fejlődéstörténetének elsőrangú összefoglalása, s emellett kiváló bevezetés a modern logika problémáinak tanulmányozásához; a klasszikus értékeket is a legújabb eredmények felől közelítik meg. Rendkívüli szaktudást tükröző művüket a szerzők egyszerű, világos, szabatos irodalmi nyelven fogalmazták meg. Az utolsó negyedszázad legjelentősebb kutatási irányait mutatja be a magyar kiadáshoz csatolt függelék; az olvasó tájékozódását válogatott bibliográfia és bőséges mutató közreadásával igyekszünk megkönnyíteni.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!