TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
A metafizika alapfogalmai

: A metafizika alapfogalmai

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Osiris Kiadó

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sapientia humana

Terjedelem:

458 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963389607x

tartalom:

Az előadás "A metafizika alapfogalmai" címet viseli. Valószínűleg kevés dolog juthat eszünkbe erről a címről, bár formája szerint teljességgel világos. Olyannak mutatkozik, mint például a következő előadáscímek: Az állattan alapvonalai; A nyelvtudomány alapirányai; A reformáció történetének vázlata és hasonlók. Ez annyit jelent, hogy egy szilárd diszciplínával állunk szemben, amelyet "metafizikának" neveznek. Az lenne tehát a cél, hogy egy szemeszter kereteiben ebből - kerülve az aprólékos részleteket - a legfontosabbat mutassuk be. Minthogy a metafizika az egész filozófia középponti részét képezi, így alapvonalaiban való tárgyalása a filozófia fő tartalmának tömör közvetítésévé lesz. Mivel a filozófia szemben az úgynevezett résztudományokkal az általános tudomány, vizsgálódásaink általa megfelelő tágasságban és lekerekítettségben részesülnek. Így minden tökéletesen rendben van -kezdődhet az egyetemi nagyüzem.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!