TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
A szürke arany

: A szürke arany

Kiadás:

Kolozsvár, 1976

Kiadó:

Dacia Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia Román irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

372 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Mircea Malita a kortárs román értelmiség kiváló egyénisége: matematikus, bölcselő és esszéista, magas tisztségek viselője. Könyve, A szürke arany - amelynek anyaga románul három önálló kötetben jelent meg 1971 és 1973 között - a gondolkodás, az emberi intelligencia és szellem teljesítőképessége fokozásának kérdéseit vizsgálja a gyorsan fejlődő modern civilizáció feltételei közepette, és azt bizonyítja, hogy minél nagyobbak és minél sürgetőbbek a társadalmi változások, az ész rejtett tartalékai annál erőteljesebben lendülnek mozgásba. Higgadt meggyőződés hatja át ezeket az esszéket, a bizalom az emberi ész, az értelem ama képességének, hogy önmagát újabb és tökéletesebb eszközökkel kiteljesítve, ma még járatlan területekre is kiterjessze hatókörét."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!