TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Arisztotelésztől napjainkig

: Arisztotelésztől napjainkig

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633608732

tartalom:

Fejlődik-e a tudomány? Erre a kérdésre keresi a választ a könyv két főszereplője, István és János. Ezért vesznek részt azon a tanfolyamon, amelyik logikai rendszerekkel foglalkozik tudományfilozófiai nézőpontból. Ez a könyv a tanfolyam előadásainak és a hozzájuk kapcsolódó szemináriumnak a szövegét tartalmazza. Bizonyosságot tesz arról, hogy a legelvontabb témákról is lehet színesen, érdekesen írni. Tananyagot nemcsak a megszokott "tankönyv" formában lehet előadni. A könyv szerzője, G. Havas Katalin a Nemzetközi Tudományfilozófiai Akadémia tagja. Számos tudományos könyve mellett ez a könyv a második olyan, amelyet az ifjúság számára írt, de mindenki örömmel olvashatja, aki szereti az ismeretszerzés vidám, népszerű formában megírt, de a tudományos igényeket is kielégítő formáját.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!