TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Az égi Szófia és az Antropofózia lény

: Az égi Szófia és az Antropofózia lény

Fordító:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Magyar Antropozófiai Társaság

Kategóriák:

Filozófia Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

302 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963864463x

tartalom:

"Szergej O. Prokolieff - aki egyébként Szergej Prokofjevnek, a világhírű zeneszerzőnek unokája - 1954-ben született Moszkvában, ahol festészetet és művészettörténetet tanult a moszkvai művészeti főiskolán. Fiatal diák korában már erősen érdeklődött a keleti kultúrák és filozófiák iránt. Egy krími nyaralás alkalmával, szülei ismerősének házában - aki az első világháború előtt részt vett a Goetheanum építésében - találkozott először Rudolf Steiner műveivel és az antropozófiával. Itt jelentős francia és orosz nyelvű antropozófiai könyvtárat talált, 14 és 19 éves kora között elolvasta Rudolf Steiner alapvető műveit. Elsőként a "Magasabb világokhoz vezető Út" című könyvet olvasta, ami igen nagy hatást gyakorolt rá. Az egykori Szovjetunióban, természetesen rejtekutakon, igen jelentős antropozófus barátokra lelt, akikkel együttműködve egyre jobban elmélyült az antropozófiában. 1982-ben járt először Nyugat-Európában és azonnal elment a Dornarch-i Goetheanumba, az antropozófia világközpontjába, ahol mély antropozófiai ismeretei alapján rögtön sikeres előadásokat tartott. Már régóta Nyugat-Európában él, jelentős irodalmi tevékenységet folytat, sok nagy sikerű könyvet írt, amelyeket az antropozófiai irodalom alapvető műveiként tartanak számon. 2001-től kezdve a Goetheanum vezetőségének tagja. Többször járt Budapesten is, ahol - sok európai városhoz hasonlóan - nagy érdeklődéssel kísért előadásokat tartott."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!