TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Az egyes népszellemek missziója

: Az egyes népszellemek missziója

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630473526

tartalom:

Az itt következő előadásokat Rudolf Steiner 1910. június 7-e és június 17-e között tartotta Oslóban, ezen az európai faluvégen, ahol már akkor komolyan érdeklődtek az ő munkája és az antropozófia iránt. Európa égboltján már viharfelhők gyülekeztek, súlyos feszültségek vibráltak az európai nagyhatalmak - Anglia, Franciaország, Németország, Oroszország, Osztrák-Magyar Monarchia - között, s már meztelenül megmutatkoztak a birodalmakon belüli nemzetiségi-etnikai ellentétek. Az egyre elkerülhetetlenebbnek tűnő harc és háború képei az ellenfelekben kizárólag a győzelem vízióját keltették. A világháború kezdetén minden hadsereg énekelve, virágos lobogókkal, zeneszóval vonult a harctérre, az otthonmaradó békés polgárok éljeneztek. A fegyvereket, az ágyukat az ellenséges oldalakon a keresztény egyházak papjai megáldották és győzelemért fohászkodtak. A népek számára csak fokozatosan vált láthatóvá az örvény, a szenvedés és a pusztulás, a kilátástalan jövő, amely egy új, egy egész más világ kezdete volt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!