TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Az európai gondolkodás évezredei

: Az európai gondolkodás évezredei

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Trezor Kiadó

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

288 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝A filozófiatörténet nem száraz tudomány, hanem az emberi értelemnek a valóság megismerése érdekében tett immár több évezredes és soha le nem záruló izgalmas utazásáról szóló kalandregény - minden bizonnyal ez lesz az első következtetésünk, ha végigolvassuk Hegedüs Gézának Az európai gondolkodás évezredei című új könyvét. Az utóbbi évtizedek során ez a kötet az első olyan magyar nyelvű népszerű filozófiatörténet, amely az elmúlt két és fél ezer esztendő filozófiáját nem abból a szempontból vizsgálja, hogy a nagy gondolkodók felfedezéseiből mi tekinthető a marxista világszemlélet előképének. Hegedüs Géza minden filozófiai rendszert a megértés és a megértetés szándékával vesz szemügyre, ily módon világlátások és világértelmezések színes, büszkeséget keltően változatos kavalkádját vonultatva fel a szemünk előtt.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!