TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Bevezetés a nevelésfilozófiába

: Bevezetés a nevelésfilozófiába

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Okker Kiadó

Kategóriák:

Filozófia Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝E könyvecske megírásában fontos szerepe volt annak az ellenérzéssel vegyes unalomnak, amelyet a tanári szakma elsajátítására vállalkozó, de a pedagógia, mint "tudomány" iránt semminemű vagy csak igen mérsékelt érdeklődést mutató hallgatók részéről folyamatosan tapasztalok a hagyományos, (némi iróniával) klasszikus tematikáját tudományosan elrendező kézikönyvszerű tankönyvek iránt. E hallgatók - tapasztalatok szerint - nem az "elméletet" utasítják el. Sokkal inkább arról van szó, hogy a pedagógiai elmélettől nem munkájuk "tudományos megalapozását", hanem az általuk szakmaként értelmezett és döntő többségük életútját tekintve valóban "csak" szakmaként létező pedagógia értelmezését, e valóság mélyebb, átfogóbb kritikai értelmezését várják. Másképpen fogalmazva: magyarázatokat, értelmezéseket, megközelítéseket, problémakezelési érveléseket várnak és nem a klasszikus tematikai építőkövekből gondosan összerakott "katedra elméletet".˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!