TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Bölcseleti embertan

: Bölcseleti embertan

Kiadás:

Róma, 1978

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Filozófia Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Teológiai Kiskönyvtár

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Juhász László Sj 1925-ben született Hódmezővásárhelyen. A középiskolát Budapesten végezte; 1943-ban a Jézus Társasága noviciátusába lépett. Bölcseleti tanulmányai után három évig Németországban dolgozott a Rend Sankt Blaisen-i középiskolájában. Teológiát Leuvenben és a spanyolországi Gandiában tanult. Bölcseleti doktorátusát a római Gergely Egyetemen szerezte meg. Ott adta ki dolgozatát La critica platónica del concepto di Dios címmel. Ezután Chilében tanított latin és görög nyelvet és irodalmat a Rend ottani főiskoláján és a santiagói Katolikus Egyetemen. 1965-67 között az argentínai San Miguelben a bölcselettörténet tanára volt. 1968 óta a buffalói Canisius College-ben (Egyesült Államok) tanít bölcseletet. Számos irodalmi, bölcseleti és teológiai cikke jelent meg spanyol nyelven különböző chilei és argentin folyóiratokban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!