TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Értekezés az érzetekről

: Értekezés az érzetekről

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

428 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632074505

tartalom:

˝A szerző figyelmeztetése az olvasónak: ˝Fontos pontosan helyébe képzelnünk magunkat a szobornak, amelyet vizsgálni fogunk. Vele együtt kell elkezdenünk létezni, csak egyetlen érzékünk lehet, amikor neki csak egy van, csak azokat az ideákat szerezhetjük meg, amelyeket ő megszerez, csak azokat a készségeket sajátíthatjuk el, amelyeket ő elsajátít: egyszóval, csupán annyinak szabad lennünk, amennyi ő.˝ Egy nagyszabású gondolatkísérletet végzünk el - szerző és olvasó együtt. Elképzelünk egy ember alakú szobrot, majd sorra életre keltjük érzékelő szerveit, szükségleteit. Lépésről képésre nyomon követve ismereteink és készségeink gyarapodását, mindjobban megértjük, hogy mit is jelent a francia felvilágosodás ˝szenzualista˝ iskolájának híres tétele: minden képességünk közös princípiuma az érzet.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!