TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Eszmék faggatása

: Eszmék faggatása

Fordító:

Kiadás:

Bukarest, 1975

Kiadó:

Albatrosz Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

346 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az Eszmék faggatása az események láttán fölbukkant kérdésekre keres választ, no meg azokra is, amelyek a szerzőben olvasmányai átgondolásakor vagy csak úgy maguktól merültek fel. Vajon a gondolkodó alany azonosságán kívül egyéb is biztosíthatná egységüket? Igen. Az a tény, hogy amilyen hatalmasak az emberiség problémái, olyan csekély e kérdéskörök központi témáinak a száma. Elsődleges fontosságú a lét és a fejlődés tárgyköre; ez az a téma, amely az emberiséget arra ösztönzi, hogy még jobban felkészüljön saját jövőjére, s kiművelje a jövő befogadására alkalmas humán szellemi alkatot. A saját és más országokbeli tapasztalat egybevetése lehetővé teszi annak a felmérését, hogy milyen mértékben egyezik az egyetemes gondolkodás főáramlataival az a koncepció, amely hazánkban a sokoldalúan fejlett társadalom kifejlődését döntően meghatározza. "

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!