TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Gyomorkeserű

: Gyomorkeserű

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Mundus Magyar Egyetemi Kiadó

Kategóriák:

Filozófia Irodalomtörténet Magyar irodalom Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

263 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639501751

tartalom:

˝Azoknak a barátaimnak köszönhetem ezt a könyvet, akikkel immár tizedik éve minden hónap második szombatján együtt gyalogolunk. Nekik, mind a harmincuknak, akiknek minden Sétálvány előtt írok egy levelet. E levelekben részben összefoglalom, mi történt legutóbb, részben előrevetítem, mit is látunk legközelebb. Egyébként pedig elsírom, elmormogom, vagy elnevetem búnkat, örömünket, bosszúságainkat. Ezért legtöbbször a személyes hangvétel. A kötetben olvasható szövegek legtöbbnyire e levelekből kerültek ki, némelyek megjelent vagy meg nem jelent cikkekből, előadásokból. Ha nagyon hangsúlyosnak találtam valamit, olykor csonkítatlanul is. Megtűzdeltem e gyűjteményt olyan idézetekkel, amelyeket sajátomnak érzek. S most kisebb-nagyobb űrmértékű kupicákba töltve nyújtom át Önnek, aki kezébe vette ezt a könyvet, hogy kortyolgassa csak ezt a hitem szerint egészséget hozó gyomorkeserűt. Ne nyelje le rögtön, ízlelgesse és csak cseppenként, meg-megállva, elgondolkodva fogyasszon belőle. Ha elsőre tán keserű is némely cseppje, hiszem, csak a jó íz marad meg a végén. (Jávor Béla)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!