TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Kant

: Kant

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Klasszikus Német Filozófia

Terjedelem:

276 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630931907

tartalom:

"Lelkemet két dolog tölti el megújuló csodálattal és tisztelettel: a csillagos ég fölöttem és az erkölcsi törvény bennem." A mai kor emberét ugyanilyen "megújuló csodálat és tisztelet" tölti el a klasszikus német filozófia első nagy alakjának nem avuló írásai olvastán. A königsbergi gondolkodó pályaívével, műveivel való megismerkedés az inspiráció kiapadhatatlan forrása lehet a kései utókor olvasója számára is önmagával és a világgal kapcsolatos töprengéseiben. Sorozatunk indító kötetében Tengelyi László tanulmánya elméletileg igényes, ugyanakkor világos megfogalmazásban rajzolja meg az antinómiák filozófusának szellemi fejlődését. A Függelék pedig (magyarul nagyobbrészt először) azokat a műveket közli, amelyek legérzékletesebben dokumentálják szerzőjük nevezetes "kopernikuszi fordulatát", a kriticizmus születését.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!