TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Kozmikus kapcsolatok. A harmadik évezred világképe

: Kozmikus kapcsolatok. A harmadik évezred világképe

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Filozófia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635483740

tartalom:

˝Döbbenetes szintézis! A szerző a legalapvetőbb kérdésekhez nyúl hozzá, amelyek évezredek óta nyugtalanítják az emberiséget. Sorra veszi tudásunkat a kozmoszról, az anyagról, az életről és a tudatról, majd a történeti áttekintés után mai ismereteink ellentmondásain keresztül szenzációs következtetésekre jut. A természetben a négy egyetemes erő mögött (gravitáció, elektromágnesesség, gyenge és erős atomi kölcsönhatás) létezik egy ötödik mező, a pszi-mező. Ez kapcsol össze múltat és jelent, ez köti össze a világban létező dolgokat, és segíti a fejlődést az egyszerűtől a bonyolultabb szerkezetű létformákig. A könyv azért is lebilincselő, mert a modern tudomány felől jut azokra a következtetésekre, melyeket például az indiai filozófia már évezredek óta ismer. Ez valójában a "mindenség elmélete", amelybe a tudat ma még rejtélyes jelenségei is besimulnak. László Ervin, az Olaszországban élő tudós, akinek eddig tizenhét nyelven jelentek meg művei, kristálytiszta logikával, világos és egyszerű stílusban csalogatja be az olvasót a jelenségek dzsungelébe. A szerző szinte mindent felölel az ősrobbanástól a genomon keresztül a vákuumenergiáig. Aki szeretné megismerni korunk tudományos eredményeinek elszórt mozaikkockáit, döbbent tanúja lehet, miként bontakozik ki ezekből egy új, egységes világkép.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!