TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
L'ame primitive

: L'ame primitive

Kiadás:

Paris, 1963

Kiadó:

Universitaires de France

Kategóriák:

Filozófia Francia nyelv

Nyelv:

Francia

Sorozat:

Bibliothéque de Philosophie Contemporaine

Terjedelem:

451 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

L'objet du présent ouvrage est d'étudier comment les hommes qu'on est convenu d'appeler primitifs se représentent leur propre individualité. Je me proposais d'y rechercher, á la lumiére des résultats obtenus dans de précédents travaux, quelles notions fis possédent de leur vie, de leur áme et de leur personne. L'examen des faits m'a amené á reconnaYtre qu'ils n'en ont pas, á proprement parler, de notions. C'est en présence de « prénotions n que je me suis trouvé.
Pour parer á toute équivoque, je dois donc préciser immédiatement le sens de ce titre : L'Ame primilive. Il s'agit des représentations qui, dans les sociétés dites primitives, correspondent de plus ou moins loin á celles que le mot « ame » implique pour nous.
ihlme Héléne Metzger a bien voulu prendre la peine d'établir 1'Index de ce volume. Je suis heureux de lui en exprimer ma trés vive reconnaissance.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!