TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Logika

: Logika

Kiadás:

Budapest, 1951

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Filozófia Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

352 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Alig néhány év telt el azóta, hogy Fogarasi Béla Logika című műve először megjelent. A munka jelentőségét és népszerűségét bizonyítja, hogy immár a negyedik kiadás közrebocsátása vált szükségessé. Ha ehhez hozzávesszük még azt a körülményt, hogy a Logika időközben külföldön is három kiadást ért meg, akkor joggal mondhatjuk, hogy a munka nemzetközi vonatkozásban is sikert ért el. A negyedik kiadás az előzőekhez képest több kiegészítést tartalmaz. A szerző külön fejezetet iktatott be, amelyben a matematikai logika értékelését adja. Válaszol azokra a bírálatokra, amelyek a művel kapcsolatban megjelentek. Kiegészítette a "fizikai" idealizmusra vonatkozó bírálatát és az ismeretelméleti fejezetet. A Logika tudományos munka, amely a logika összefoglaló tárgyalására és továbbfejlesztésére törekszik. Ugyanakkor tekintettel van az egyetemi hallgatók és a logika kérdései iránt érdeklődők széles körének igényeire is.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!