TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Logikus!

: Logikus!

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Korona Kiadó

Kategóriák:

Filozófia Matematika Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

137 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638153334

tartalom:

˝- Bemutatkozom: Log Ica vagyok. Tudod-e, hogy mit jelent az, hogy logikus? Ha vitatkozol valakivel, hogyan tudod bebizonyítani, hogy nem logikus, amit állít? Nem tudod? Akkor sürgősen olvasd el ezt a könyvet! Segítek neked, hogy megismerkedjél a logikus gondolkodás elemi szabályaival. O. Havas Katalin a filozófiai tudományok doktora, a Nemzetközi Tudományfilozófiai Akadémia rendes tagja, több sikeres logika könyv szerzője. E könyve az ifjúság részére készült, de számíthat azon felnőtt olvasók érdeklődésére is, akik kedvelik az ismeretszerzés játékos, könnyed módját. Tréfás hangvételű beszélgetések formájában, - amelyekben illusztrációs anyagként logikai játékok, költemények, detektívtörténetek, érdekes fejtörők szerepelnek - bizonyítja be, hogy még olyan elvont tárgyról is, mint amilyen a logika, lehet érdekesen és színesen, olvasmányosan és ugyanakkor tudományosan szólni.˝

leírás:

Szennylapját kitépték.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!