TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Morus

: Morus

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia Életrajz Angol történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

435 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Nem mindennapi eset, hogy az elemző történetíró egyszersmind nagy fantáziájú, szépírói képességekkel megáldott művész is. Chambers, a jeles angol tudós Morus-életrajzában nemcsak széleskörű, alapos kutatómunka eredményeit foglalja össze, hanem teljesen beleéli magát a korba, a XVI. század első évtizedeibe, s szinte azonosul hősével. Eleven, vonzó képet rajzol az Utópia szerzőjének egyéniségéről, családjáról, barátairól, közéleti szerepléséről, írói tevékenységéről, mindennapjairól. Drámaian építi fel mondanivalóját - More idillikusan induló életét, amely tragikus módon, a vérpadon ér véget. A hős alakja mögött plasztikusan rajzolódnak ki a XVI. század elejének nagy alakjai és politikai, szellemi küzdelmei, törekvései."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!