TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Önvizsgálat, Isten változatlansága

: Önvizsgálat, Isten változatlansága

Fordító:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Új Mandátum Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Emberhalász Könyvek

Terjedelem:

118 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637476105

tartalom:

"Ő, a nagy vagyon ura jól fűtött szobában, rendesen táplálkozva írta szellemes munkáit, melyeknek megírása neki lelki élvezetet nyújtott, és így az ő szenvedésében... sok volt a képzelt szenvedés." Lehet, hogy így van, de ma már jól tudjuk, hogy a képzelt betegség is betegség: valóságosan szenvedni lehet benne, akár bele is lehet halni. Sokféle a mártírum is: Kierkegaard alakját nem kell fenntartásokkal néznünk. Szentírásmagyarázatát hiteles és felelős ember vallomásaként olvashatjuk, aki a hit útján járt, sokat szenvedett, s akinek tapasztalataira ma is nagy szükségünk van. A Biblia nagy magyarázói közé tartozik, mint Szent Ferenc, Bach vagy Rembrandt. Milyen szép, hogy beszéde minduntalan imádsággá változik. Ilyenkor már nem hozzánk szól, hanem Istenhez, akárcsak Ágoston, a legelső a angy gyónók és vallomástevők sorában. (Jelenits István bevezetőjéből)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!