TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Politikai filozófiák enciklopédiája

Politikai filozófiák enciklopédiája

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia Lexikon Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

567 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630944162

tartalom:

Az angolszász világban klasszikusnak számító és most magyarul is megjelenő Blackwell enciklopédia, amely a politikatörténet és -elmélet Szókratésztől Rawls-ig terjedő teljes színskáláját átfogja, a legjobb tudományos igényű kézikönyv ebben a témakörben. Szerzői, az angol és az amerikai egyetemek nemzetközileg elismert oktatói és kutatói elfogultságoktól mentesen, szakmailag igényesen, mégis közérthetően tárgyalják a politikai gondolkodás kulcsfogalmait, megismertetnek a mai és múltbeli kiemelkedő politikai gondolkodók eszméivel, valamint ezek történelmi kialakulásának körülményeivel. A kötet nemcsak a nyugati politikai gondolkodást mutatja be, hanem bevezeti az olvasót a keleti politikai kultúrába is, az iszlám, a hindu és a kínai politikai gondolkodásba. Megbízhatóan eligazítja mind a szakembereket, mind a témakörben csak tájékozódni kívánókat a korunkat befolyásoló legfontosabb politikai eszmék, tanok és irányzatok világában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!