TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Találkozások

: Találkozások

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Liget

Kategóriák:

Filozófia Irodalomtörténet Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

414 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637907094

tartalom:

˝Aki tudja, hogy mindent megkapott, elbukott Faust. Adhatja lelkét az ördögnek, mert kihunyt benne a láz. Beteljesült, megálljt mondott a pillanatnak. Aki tudja, hogy semmit sem kaphat meg, kényszerű Sziszüphosz. El sem nyerte lelkét az Istentől, ki sem gyúlt benne a láz. Nem is tud beteljesülésről, megállítható pillanatról. Elbukott Faust nem akarok lenni. Nincs is esélyem, hogy mindent megkapjak. Őriznék valamit a lázból. Kényszerű Sziszüphosz sem akarok lenni. Bár van esélyem, hogy semmit se kapjak. Szeretnék valamit a lázból. Nem lobogni, de ki sem aludni. Nem elégni, csak melegedni. Mi tagadás - szkeptikus-modern drámahős? - kiegyeznék fele-fele alapon. Fél-Faustként, nem egészen elbukottan, nem teljesen győztesen. Kevés elért beteljesüléssel, kevés őrzött lázzal. Fél Sziszüphoszként, nem egészen kényszerítetten, nem teljesen önkéntesen. Kevés beteljesüléssel, kevés szeretett lázzal. Megkaphatom? Vagy fele-fele alapon nem lehet?˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!