TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Tradicionalitás és létszemlélet

: Tradicionalitás és létszemlélet

Kiadás:

h. n., 1995

Kiadó:

Kötet Kiadó

Kategóriák:

Filozófia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

308 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638438096

tartalom:

"Dr. László András (Budapest, 1941) tradicionális gondolkozó, filozófus, teológus. A Tradicionalitás és Létszemlélet a Szerző első könyv formában megjelenő műve. Az ember őseredeti bölcsessége a Tradíció, az archaikus ember lét- és önmegértésének foglalata, amelyet a Szerző átnyújt az Olvasó számára, kivételes meditációs támpontot adva önálló létszemléletének kialakításához. A lazán összefüggő tanulmányok olyan, ma és mindenkor lényeges problémaköröket tárgyalnak, mint halál és halhatatlanság, hit és tudás, mágia és okkultizmus, evolúció és involúció; a teremtés és az emberiség nagy korszakai. Különösen nagy figyelmet fordít a Szerző a jelenkor és a modern tendenciák, irányzatok, társadalmi formációk radikális átértékelésére. A könyv szellemisége a mai világnézetek között egyedülállóan képviseli a valódi archaicitást és mutatja fel az ember örök és eredendő méltóságát; azt az utat, amely legmagasabb lehetősége megvalósításához vezeti."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!