TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Ki mit tud fizikából?

, : Ki mit tud fizikából?

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Ifjúsági Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kis Technikus Könyvtár

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Könyvecskénkben érdekes kérdések vetődnek fel a fizika különböző területeiről. Ezek többnyire fizikai paradoxonként jelentkeznek, mert a szerzők szándékos hibákat követnek el okoskodásaikban, vagy hiányosan fogalmazzák meg a fizikai tételeket, hogy helytelen eredményekre jussanak, s ezáltal ellentmondásba kerüljenek a jól ismert fizikai törvényekkel és tapasztalatokkal. A hibák feltárása és a hibás eredmények helyesbítése már az olvasó feladata. Ez az előadásmód, véleményünk szerint, nagyon előnyös, mert így az olvasó egyrészt rájön arra, hogy hogyan lehet a feltárt hibát a későbbiekben elkerülni, másrészt pedig mélyebb betekintést is kap a már ismert törvényekbe és elméletekbe. Az önálló hibakeresés minden bizonnyal fokozni fogja az érdeklődést a fizikai kérdések iránt.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!