TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A fegyverek fizikája

: A fegyverek fizikája

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Aranyhal Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Haditechnika Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

312 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639394866

tartalom:

˝Bizonyára emlékeznek még Öveges Józsefre, a kedves professzorra, aki hosszú éveken át a rádión, a televízión és könyvein keresztül sokak számára tette érdekessé és "fogyaszthatóvá" a fizika tudományát. Öveges professzor értékes gondolatait könyvei újbóli megjelentetésével kívánja ismét közkinccsé tenni az Aranyhal Könyvkiadó. ,,A fegyverek fizikája" mindenkihez szól, felnőtthöz, fiatalhoz egyaránt. Korszerű, mindenkit érdeklő és mindenki létét közelről érintő tudományos ismereteket akar életközelbe hozni úgy, hogy az olvasó minden előképzettség nélkül is megértse azokat. De ne csak megértse, hanem további gondolkodásra késztesse, és örömét is lelje abban, hogy az élvezetes úton szerzett tudását a könyvben felvetett problémákra alkalmazni tudja.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!