TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A fizika és a haladás IV.

, : A fizika és a haladás IV.

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

434 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A fizika és a haladás" IV. kötete a villamosságtan és az atomfizika egyes fejezeteivel foglalkozik. Megszívleltük az olvasók - tanulók és fizikát tanító kartársak - véleményét, elolvastuk az építő szándékú bírálatokat, és igyekeztünk e kötetben az olvasók bizalmát még jobban kiérdemelni. Több bíráló véleménye megegyezett abban, hogy előbbi köteteink túlságos tagoltsága helyett célszerűbb nagyobb fejezeteket beiktatni. E kötetünket ezért zömmel nagyobb lélegzetű mondanivalójú fejezetekből állítottuk össze. Reméljük, íly módon jobban szolgáljuk a fizikatanítás és az ismeretterjesztés ügyét. A könyv tartalmával nem csupán a középiskolai fizikaanyagot kívántuk kiegészíteni, hanem igyekeztünk az érdeklődés felkeltésével és a technikai vonatkozások kiemelésével a fizika és a technika kapcsolatát megérteni, és a technikai pályákra készülők számára olyan látókört adni, ami későbbi tanulmányaik során is segítségükre lehet.

leírás:

Kötése megtört.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!