TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A galvánelem és a galvánáram

: A galvánelem és a galvánáram

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Németh József Könyvkereskedése

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Technikai Zsebkönyvtár

Terjedelem:

47 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Technikai Zsebkönyvtárunknak ezen kettős száma röviden és világosan összefoglalja mindazt, amit a további számainknak megértéséhez a galvánelemről s a galvánáramról tudnunk kell. Néhány rövid oldal az egész, de e néhány oldalra szüksége van mindenkinek, aki elektromos készülékekkel s ezek összeállításával akarja kellemesen eltölteni szabad délutánjait. Lehet, hogy talán kissé száraznak fogjuk mondani e kettős számot; lehet, hogy itt-ott nehézségekbe is ütközünk, de jusson eszünkbe, hogy minden kezdet nehéz, s hogyha a kezdet nehézségein áttörtünk s az alapfogalmakkal megbarátkoztunk, akkor szinte önmagától tárul fel előttünk a technika csodás világának sokszor nagyon is nehezen megnyitható érckapuja. A modern technika alapelveinek a megismerésével kapcsolatosan pedig önkénytelenül is feltámad majd mindnyájunkban a természettudományoknak megkedvelése s az egész emberiségnek az életét olyannyira igazgató technikai tudásnak a megbecsülése."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!