TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A hő tárolása

, : A hő tárolása

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631071731

tartalom:

"Ez a könyv a termikus energiatárolás alapjait tárgyalja. Bemutatja, hogyan alkalmazhatjuk a tárolást energia megtakarításra és olajkiváltásra az iparban, fűtésnél (ideértve a kapcsolt hő- és energiaátalakítást), csúcsterhelés csökkentésére és járművek hajtására. A javasolt és megépített termikus tárlórendszerek, ill. alkalmazásaik száma igen megnőtt az utóbbi években. Ennek okát a nukleáris energiaátalakítás növekedésében, a napenergia hasznosításában és az olaj helyettesítése iránti igényekben találhatjuk. Ez az erőművi és ipari alkalmazásokban éppúgy megnyilvánul, mint a háztartásokban vagy a járműpark energiaellátásában. A termikus energiatárolás fontossága ennek megfelelően növekedett. Köszönettel említjük meg azon cégek szíves segítségét, amelyek rendelkezésünkre bocsátották a könyv megírásához szükséges illusztrációs anyagot és adatokat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!