TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A látható és láthatatlan fény

: A látható és láthatatlan fény

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Stúdium Könyvek

Terjedelem:

200 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Dr Eduard Rüchardt, a müncheni egyetem tanára igen sokakat érdeklő kérdéshez nyúlt, amikor A látható és láthatatlan fény c. könyvét megírta. Amióta az első gázlámpák kigyúltak a nagyvárosi utcákon, a fény mind nagyobb szerepet tölt be életünkben. Mi, a késői utódok nemcsak a látható, hanem a láthatatlan fény birtokosai is vagyunk. Felhasználjuk a röntgensugarakat, nap mint nap élvezzük a rádiót és a televíziót, ismerjük a radarsugarak nagyszerű szerepét a repülésnél és távoli bolygókról mesélnek a színképvonalak. - A látható és láthatatlan fény viselkedése, tulajdonságai, törvényszerűségei és alkalmazása a fizika egyik érdekes fejezetébe, a fénytanba tartozik. Ebbe vezeti be az olvasót Rüchardt professzor nagy hozzáértéssel és ötletességgel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!