TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A polimerek feldolgozásának reológiai alapjai

A polimerek feldolgozásának reológiai alapjai

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

368 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631021257

tartalom:

"Idegen nyelven sem található olyan szakirodalom, amely elméleti és gyakorlati szempontból ilyen átfogóan, a legújabb kutatási eredményeket (a szerzők saját eredményeit is) magába foglalóan tárgyalja a polimerek alapvető tulajdonságai, a foglalóan tárgyalja a polimerek alapvető tulajdonságai, a feldolgozás elméleti és gyakorlati paraméterei közti kapcsolatot. Az első fejezet részletesen ismerteti azokat a matematikai fogalmakat, formalizmusokat és fizikai alapösszefüggéseket, amelyek a tárgyalás megértéséhez feltétlenül szükségesek. A második és harmadik fejezet a polimerek azon fizikai-kémiai tulajdonságait, és az ezzel kapcsolatos legújabb elméleteket tárgyalja, amelyek a szerkezeti, illetve kontinuumreológiával kapcsolatosak. A negyedik fejezet a reológiai mérési módszerekkel, míg az ötödik és a hatodik fejezet az extrudáláskor, a fröccsöntéskor lejátszódó reológiai folyamatok részletes tárgyalásával foglalkozik. A hetedik fejezetben a késztermék anizotrópiájának mérési módszerei kerülnek ismertetésre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!