TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A szem optikája

: A szem optikája

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

257 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963240419x

tartalom:

˝Több mint 50 éve nem jelent meg magyar nyelven szemorvosok és optikusok számára készült, összefoglaló jellegű, optikai témájú mű, holott az optikai tudományok ez idő alatt hatalmas léptekkel haladtak előre és fontosságuk is nőtt. E könyv szerzőjének célja, összefoglalva ismertetni azt az elméleti alapot, amely lehetővé teszi az szemészeti optika értelemszerű, elmélyedt, gyakorlati elsajátítását, és segítséget nyújt a physiologiai kutatómunkához. A tömör fogalmazású, nagy anyagot felölelő munkában a geometriai alapfogalmak bevezetése és leírása különös gonddal történt. A könyvet a szerző saját szerkesztésű ábráival illusztrálta, amelyek a szöveggel harmonikusan didaktikus egységbe olvadnak.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!