TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Atom és világegyetem. A jelenkor fizikai világképe

: Atom és világegyetem. A jelenkor fizikai világképe

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Fizika Művelődéstörténet Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

225 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

". Reichenbach ebben a könyvben ennek az újonnan feltámadt érdeklődésnek jegyében dolgozza fel a fizikának olyan kérdéseit, amelyek nem egy ponton a filozófia határait súrolják. A tér és idő fogalmának tisztázása, e fogalmak beleillesztése a modern fizikai világképbe, a világegyetem mechanikája, a molekulák, atomok és elektronok természetére és törvényszerűségére vonatkozó eredmények: új és soha nem látott távlatokat nyitnak az érdeklődő laikusok előtt. A könyvnek azok a részei pedig, amelyek a fénytünemények különböző magyarázatával foglalkoznak, úgy hatnak az olvasóra, mint finom ötvösmunkák, amelyeken a mester kutató szelleme és keze nyoma fénylik. A könyvnek különösen nagy értéke az, hogy ezeket a részletkutatásokat utolsó fejezetében egységes képbe foglalja össze, amelyben a fizika és filozófia végső kérdéseire vet világosságot."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!